SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Rodallega'nın Trabzonspor'dan ayrılma nedeni belli oldu! ''600 bin euro''

Rodallega'nın Trabzonspor'dan ayrılma nedeni belli oldu! ''600 bin euro''

19 Aralık 2019 Perşembe - 16:24




Trabzonspor haberleri...Trabzonspor'u Pazartesi akşamı eski futbolcusu Hugo Rodallega yıktı. Hugo Rodallega, sezon başında 600 bin Euro nedeniyle Trabzonspor'dan ayrılıp, Denizlispor'a imza atmıştı. Trabzonspor ise Rodallega'dan çok daha maliyetli olan Daniel Sturridge ile anlaşmıştı.





Trabzonspor’u Pazartesi gecesi eski oyuncusu Hugo Rodallega mat etti... Kolombiyalı oyuncunun Trabzonspor’dan enteresan bir ayrılık süreci oldu. Rodallega'nın, Trabzonspor’a imza attığı dönemde geçen sezon 1.6 milyon Euro alması kararlaştırıldı. Ama 1.6 milyon Euro’nun o dönemdeki TL karşılığı olan 6.4 milyon TL. Yönetim devam etmek istediği Rodallega’ya sezon başında 1+1 yıllık sözleşme teklif etti. 1 milyon Euro’dan 2 yıllık sözleşme teklif etti. Kolombiyalı oyuncu ise kur artışından dolayı yaşadığı zararın karşılanması durumunda imzaya hazır olduğunu söyledi. Ancak Kolombiyalı oyuncunun istediği rakam 600 bin Euro’ydu. Yönetim bunu kabul etmedi. Rodallega da, Denizlispor’un yolunu tuttu. Hugo Rodallega’nın Denizlispor’a imza atmasındaki bir başka önemli neden ise eşinin İzmir’e olan tutkusu.

Daniel Sturridge'in Trabzonspor'a maliyeti!

600 bin Euro'ya Hugo Rodallega’yı elinden kaçıran Trabzonspor yönetimi, Daniel Sturridge’e imza attırdı... İngiliz oyuncu kağıt üzerinde 1.5 milyon Euro alıyor ama 2 milyon Euro’luk da imza parası var. Gelecek sezon kalırsa 1.5 milyon Euro daha alacak. Ayrıca golcü futbolcuya gelecek sezon da 2 milyon Euro daha imza parası verilecek. Yine Sturridge’in kendi adına kurduğu menajerlik şirketine de menajerlik adı altında 1 milyon Euro daha ödeme yapılacak. 

Bir yanda Sturridge diğer yanda Rodallega

Trabzonspor’a yılda 3.5 milyon Euro’ya mal olan İngiliz oyuncusu Daniel Sturridge, Denizlispor karşısında 66 dakika sahada kalırken, bordo-mavililerin 600 bin Euro için elinden kaçırdığı Rodallega geceye damga vuran oyuncu oldu.


* Sturridge 34 kez topla buluşup, 2 kilit pas verdi. 2 kez adam geçti. 3 top kaybetti. Hiç orta yapmadı. 2 tane boşa uzun top salladı. Defansa hiç yardımı olmadı.

* Rodallega ise 2’si gol olmak üzere 3’te 3 isabetli şut attı. Defansa 2 top kapma ve 1 de top çalma ile yardım etti. 2’si başarılı 4 de uzun top attı. 3 de hava topu aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap