SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Rodallega'dan flaş açıklama!: 'Daha ne yapayım?

Rodallega'dan flaş açıklama!: 'Daha ne yapayım?

10 Ekim 2018 Çarşamba - 09:51




Hugo Rodallega ülkesi basınına verdiği röportajda milli takıma neden seçilmediğini anlayamadığını söyledi.





Trabzonspor'un Kolombiyalı oyuncusu Hugo Rodallega, ülkesi basınına verdiği röportajda milli takıma neden çağrılmadığını merak ettiğini söyledi.

Milli takıma neden seçilmedğini anlayamadığını söyleyen oyuncu, "Milli takıma neden çağrılamdığı bende kendi kendime soruyorum. Bana bağlı bir şey değil. Milli takıma kimlerin alınacağını teknik direktör belirler. Ancak bende çok çalışıyorum. Formda olduğumu düşünüyorum ama neden beni aramıyorlar diye kendi kendime soruyorum." dedi.

Falcao ile dostluıklarından bahseden Kolobiyalı golcü,"Falcao ile çocukluktan bu yana birbirimizi tanıyoruz. Ona hayranım. Kendisi tam bir savaşçı." dedi.

Milli takım teknik heyeti Türkiye'yi takip etmiyor olabilir mi? sorusuna "Bilmiyorum, belkide. Belki antrenörler Türkiye'nin kolay bir lig olduğunu zannediyorlar. Eğer öyle düşünüyorlarsa bu yanlış. Türkiye'den daha düşük liglerde forma giyen oyncularda var." dedi.

Son olarak Türkiye ligini yorumlayan oyuncu, "Avrupa'nın en büyük liglerinden biri değil fakat kaliteli ve deneyimli oyuncuların forma giyfiği bir lig. Türkiye'den Avrupa'nın büyük liglerine giden oyuncular var. Türkiye'ye ilk geldiğimde şehir ve Türk insanı hakkında bilgi almıştım. Açıkçası ilk başları biraz tedirgindim ama sonrasında ligin git gide geliştiğini gördüm." dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap