SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Rodallega'dan Burak Yılmaz açıklaması

Rodallega'dan Burak Yılmaz açıklaması

23 Ekim 2018 Salı - 19:04




Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Rodallega'dan Burak Yılmaz açıklaması geldi.





Trabzonspor'un başarılı golcüsü Hugo Rodallega, açıklamlarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

''Dünkü maçta 3 tane kafa pozisyonum vardı ama değerlendiremedim benim için duygusal bir maçtı. Bir de penaltı pozisyonu vardı, bence normal bir müdahale değildi ama hakem malesef böyle değerlendirmedi pozisyonu.

Hocamız sistemi değiştirmeye çalışıyor bu sebeple Burak Yılmaz'la oynuyoruz, ben onunla verimli oynadığımızı düşünüyorum. İnşallah daha fazla gol atacağız bu sistem Trabzonspor'a çok faydalı olacak.

Türkiye Ligi'nde gol kralı olmak isterim ama asıl hedefimiz Trabzonspor'u şampiyon olması. Attığım gollerin Trabzonspor'u şampiyonluğa götürmesi ve takım olarak Avrupa'ya gitmek benim için çok daha önemli.


Bu lig de her şey mümkün. Dün kendi evimizde mutlaka kazanmamız gerekn bir maçı kazanamadık. Kendimizi geliştirmemiz gerekiyor, bunu başarırsak şampiyonluğu neden yaşamayalım!

Sözleşme yenileme konusunu yönetimle konuşmadık. Ben şu an sadece maçlara konsantreyim, bugün sadece iyi olmak ve takıma katkı vermek için mücadele ediyorum. Bunlar olursa gerisi gelir bence.

Menajerim Fatih İlek her konuda bana yardımcı oluyor, kendisi gerçekten çok çalışkan başarılı birisi.

Kolombiya Milli Takımı'nda oynamayı hakettiğimi düşünüyorum ama şu an ilk düşüncem Trabzonspor'a faydalı olmak. Burada yapabildiğimin en iyisini yapıp, sonra Kolombiya forması giymeyi istiyorum.

Radamel Falcao ile büyük bir arkadaşlığım var, benim için özel bir isim. Her takıma katkı sağlayacak bir oyuncu, Türkiye'de de çok faydalı olacaktır. Türkiye'den bir teklif gelirse kendisi burada oynayabilir, kendisi zaten Türkiye'de futbol oynamayı istiyor.


Cenk Tosun ve Burak Yılmaz'ı Türk golcüler arasında çok beğeniyorum.''

(Radyospor)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap