SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Rodallega'da mutlu son! İşte kazanacağı yeni para

Rodallega'da mutlu son! İşte kazanacağı yeni para

Karadeniz Özel

21 Haziran 2019 Cuma - 18:02




Rodallega ile anlaşma sağlandı.





Karadeniz Gazete / Mehmet KARAGÖZ // Rodallega konusunda müjdeyi Kolombiyalı golcüye yakın biri isim verdi: Anlaşma sağlandı. Yakında imza için gelecek.

Trabzonspor'da Hugo Rodallega belirsizliği sona erdi. Yönetimin 1 sezon daha takımda almasını istediği tecrübeli forvetin, kendisine önerilen 1 milyon 400 bin Euro’luk teklife ‘evet’ dediği belirtildi. Rodallega’ya yakın isim bu gelişmeyi şu sözlerle doğruladı: Hugo, büyük bir aksilik yaşanmazsa 1 sezon daha Trabzonpor’da kalacak. Yönetimin önerdiği parayı kabul etti. 

Yakın bir zamanda Trabzon’a gelecek ve yeni kontratı imzalayacak. Geride kalan sezon kariyerinin en parlak dönemlerinden birisini yaşayan Hugo Rodallega, 33 lig maçında 15 gol atıp, 3 de asist yaptı. Ziraat Türkiye Kupası’nda 4 karşılaşmaya çıkan Kolombiyalı forvet bu maçlarda da 1 gollük katkı sağladı. 34 yaşında olan Rodallega, Türkiye’de Trabzonspor’dan önce Akhisar formasını giymişti. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap