SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Rodallega uçtu!

Rodallega uçtu!

Karadeniz Özel

27 Mayıs 2019 Pazartesi - 10:31




Yönetim'indirim' Kolombiyalı 'zam' istedi!





// Karadeniz Özel // İsmail DÜZGÜN //  Trabzonspor yönetiminin yıllık 1 milyon Euro önerdiği Kolombiyalı oyuncu, bu rakamı beğenmedi. Bordo-mavili takımda 1 milyon 600 Euro’ya oynayan Hugo, “Performansımı artırdım. 1 milyon 700 bin Euro’dan aşağı oynamam” resti çekti.

34 yaşında olduğu için yönetimin kalmasında ısrar etmediği Hugo’nun Trabzon’dan ayrılırken takım arkadaşlarına, “Tekrar görüşeceğiz” ifadesini kullanması ise, “Rodallega Transfere açık kapı bıraktı” şeklinde yorumladı

İNDİRİM BEKLERKEN 100 BİN EURO ZAM YAPTI




TRABZONSPOR yönetimi bu sezon attığı 15 golle takıma önemli katkıda bulunan 34 yaşındaki Hugo Rodallega’ya, “1 sezon daha bizimle ol” teklifi sundu. Rizespor maçı öncesi yapılan görüşmede Bordo-Mavili kurmayların Kolombiyalı forvete 1 yıl için 1 milyon Euro önerdikleri ortaya çıktı. Ancak Rodallefa’nın bu teklifi kabul etmedii öğrenildi. Tecrübeli yıldızın, “Performansımı artırdım. 15 gol attım. 1 milyon 700 bin Euro istiyorum” dediği öne sürüldü.

LİGDE 15 GOL ATTI, 3 ASİST YAPTI




HUGO’DA ciddi bir indirim beklerken maaşının 100 bin Euro artmasını istemesi yönetimi şok etti. Aldığımız bilgilere göre bordo-mavili kurmaylar Kolombiyalı yıldız için ısrarcı olmadı. Ancak Rodallega’nın Rizespor maçının sonrasında takım arkadaşlarıyla veda ederken, “Tekrar görüşeceğiz” demesi ise iplerin tamamen kopmadığı ve açık kapı bıraktığı şeklinde yorumlandı. Trabzonspor’da yıllık 1 milyon 600 bin Euro’ya oynayan Rodallega, bu sezon 15 gol attı. 3 asist yaptı.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap