SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Rodallega: "Hedefimiz ilk 4"

Rodallega: "Hedefimiz ilk 4"

05 Ekim 2018 Cuma - 10:52




“Trabzonspor gibi büyük takımlar her zaman zirveyi hedefler. En kötü ilk dört arasına girip Şampiyonlar veya Avrupa Ligi’ne gitmeliyiz”





Bu sezon forma giydiği 7 maçta 5 gol kaydeden, son 4-2 kazanılan Kasımpaşa maçında da 2 gol atan forvet Hugo Rodallega, kulübün dergisine konuştu. Trabzonspor formasını giymenin kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu ve teknik direktör Ünal Karaman'ın kendisine büyük bir güven verdiğini vurgulayan Kolombiyalı forvet, "Kampın birinci gününden itibaren benimle yaptığı bütün konuşmalarında bu güveni hissettirdi. Hocamızın duyduğu güven bende çok büyük bir değişime neden oldu" dedi.

Rodallega, hedefi konusunda da "Ben hep ilk 11'de olmak ve gol atmak isterim. Trabzonspor gibi büyük takımlar her zaman zirveyi hedefler. En kötü ilk dört takım arasında yer alıp, Şampiyonlar Ligi veya Avrupa Ligi'nde yer almalıyız" yorumunu yaptı. Dördüncü haftada oynanan G.Saray derbisine de değinen deneyimli forvet, bu konuda şunları söyledi: "Açıkçası kimse kaliteli kadrosu olan, ligin son şampiyonuna karşı bu skoru alacağımızı düşünmemiştir. Ancak biz tamamen bu düşünceyle sahaya çıktık ve galip geldik."

AiLEM 'HUGUiTO' DER

Geçtiğimiz sezon 28 numaralı formayı giyen ancak bu yıl 7 numaralı formayı tercih ederek formasının arkasına Huguito yazdıran Rodallega, bu değişim için şunları söyledi: "Transfer olduğumda eşimi arayarak numara seçme konusunda yardım istedim ve evlilik yıl dönümümüz dolayısıyla da 28 numarayı seçtim. Ancak bizim evlilik yıl dönümümüz 29'du. Yanlış hatırlamışım. Doğruyu öğrendiğimde ise kulübüm federasyona 28 numarayı bildirmişti. Bu sezon ise babamdan dolayı 7 numarayı seçtim. Çünkü babam futbolculuğunda 7 numara giyiyormuş. Ailem ve arkadaşlarım bana Huguito diye hitap eder. Onun için bu ismi yazdırdım.".

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap