SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Rodallega ‘Evet’ dedi!

Rodallega ‘Evet’ dedi!

03 Ocak 2019 Perşembe - 13:04




Gelişmeyi Hugo’nun menajeri duyurdu. Fatih İlek, “Biz 2 yıllık kontrat istedik. Yönetim 1+1 yıl önerdi. Bunu kabul ettik. İş imzaya kaldı” dedi





MENAJERİ İLEK AÇIKLADI

Fırtına, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Hugo Rodallega konusunda son noktayı koydu. Gelişmeyi ise Kolombiyalı yıldızın menajerliğini yapan Fatih İlek duyurdu. İlek, “Trabzonspor’dan 2 yıllık yeni sözleşme talebimiz oldu. Ancak bunun 1 yıl olmasını istediler. Yaptığımız görüşmede iki taraf 1+1 yılda uzlaştık. Büyük bir aksilik yaşanmazsa, Hugo en az 1 yıl daha Trabzonspor forması giyecek” dedi.

SON 3 MAÇTA 7 PUAN

Bordo - Mavili takımdan şu anda yıllık 1.6 milyon Euro (9.7 milyon TL) kazanan 33 yaşındaki Rodallega’nın 1.2 milyon Euro’luk (7.2 milyon TL) yeni sözleşmeyi kabul ettiği belirtildi. Kolombiyalı yıldız ligin ilk yarısında 17 maçta oynadı ve bordo-mavili formayla 9 gol kaydetti. Hugo özellikle Burak Yılmaz kadro dışı bırakıldıktan sonra Konya, Beşiktaş ve Rize karşılaşmalarında attığı gollerle Trabzonspor’a 7 puanlık katkı sağladı.

Haber: İsmail DÜZGÜN


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap