SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Rizespor'un transfer başarısı! 'Dario Melnjak'

Rizespor'un transfer başarısı! 'Dario Melnjak'

Karadeniz Özel

06 Mayıs 2019 Pazartesi - 10:57




 60 bin Euro’ya alınan Hırvat sol bek değerini 100’e katladı





Yeşil-Mavililerin Gareth Bale lakaplı oyuncusu Dario Melnjak performansı ile büyülüyor. Devre arasında ucuz maliyetle alınan Hırvat oyuncu geride kalan haftalarda 4 gol atıp 2 asist yaptı

Çaykur Rizespor devre arasında önemli transfer başarılarına imza attı. Özellikle sol beke aldıkları Dario Melnjak önemli bir performans ortaya koyuyor. Oynadığı oyun ve attığı gollerle dünyaca ünlü yıldız Gareth Bale’ye benzetilen 26 yaşındaki sol bek oyuncusu her geçen hafta üstüne koyarak ilerliyor.

Devre arasında Hırvatistan 1.Lig ekibi Domzale’den 60 bin Euro bedelle transfer edilen Dario Melnjak değerini de 100’e katladı. Hırvat oyuncu için şimdiden Süper Lig ekipleri başta olmak üzere Avrupa ekipleri de takibini sürdürmeye başladı. 

Fakat Çaykur Rizespor’un bu oyuncuyu ucuza bırakmaya niyeti yok. 26 yaşında olan Dario Melnjak için Yeşil-Mavililerin 6 milyon Euro civarında bir bedel belirlediği kaydedildi. Yönetimin Melnjak’ı isteyen takımlara kapıyı 6
milyon Euro’dan açacağı ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap