SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Rıza Çalımbay: Trabzonspor maçı final niteliğinde bir maç

Rıza Çalımbay: Trabzonspor maçı final niteliğinde bir maç

15 Şubat 2020 Cumartesi - 14:17




Sivasspor, Süper Lig'in 22.haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşıyor. Kırmızı - Beyazlı ekibin teknik direktörü Rıza Çalımbay, final niteliğinde bir maç oynayacaklarını belirterek karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.





Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor, evinde Sivasspor'u ağırlıyor. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, karşılaşma öncesi çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor maçının final niteliği taşıdığını belirten Rıza Çalımbay, 'Bizim için önemli olan şuan Trabzonspor maçı. Final niteliğinde bir maç oynayacağız. Sakat arkadaşlarımız olabilseydi daha alternatifli bir kadro olarak orada olacaktık. Ama biz Trabzon'dan puan ve puanlarla döneceğimize inanıyoruz. Bizi orada çok büyük bir mücadelenin beklediğinin farkındayız. Bugüne kadarda böyle maçları biz çok oynadık. Orada da aynı şekilde kendimize güvenerek, oyundan kopmayarak oynayacağız. ' dedi.

Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır'ı değerlendiren başarılı teknik adam, 'Bu sene hakemler çok konuşuluyor. Biz de çok mağdur olduk. Mesela bizim bir tane bile penaltımız yok. Bütün hakemlere saygımız sonsuz. Onlarda mutlaka sahaya hata yapmak için çıkmıyor ama bazen oluyor, yapıyorlar. Cüneyt Çakır zaten kendini ispat etmiş bir hakemimiz. Dünya çağında tanınan bir hakemimiz. Böyle maçlara alışıktır. İyi bir maç yöneteceğine yürekten inanıyorum. ' şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap