SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Rıza Çalımbay açıkladı: "Trabzonspor istedi"

Rıza Çalımbay açıkladı: "Trabzonspor istedi"

06 Kasım 2021 Cumartesi - 11:47




Bir süredir sol bek mevkisine takviye yapmayı planlayan Trabzonspor'un gündemine Sivasspor'un 29 yaşındaki futbolcusu Uğur Çiftçi girdi. Yiğidolar'ın teknik direktörü Rıza Çalımbay, Uğur Çiftçi'nin transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çalımbay, bordo-mavililerin sezon başında başarılı sol bek için teklif yaptığını duyurdu. İ





Süper Lig ekibi Demir Grup Sivasspor'da bu sezonki performansıyla göz dolduran Uğur Çiftçi'nin Trabzonspor'un transfer gündemine girdiği belirtildi.

Kırmızı-beyazlılarda teknik direktör Rıza Çalımbay, 29 yaşındaki sol bek Uğur Çiftçi için, bordo-mavili takımın sezon başında transfer teklifi yaptığını açıkladı.

"TRABZONSPOR TEKLİF YAPTI"

Radyospor'a transfer açıklamasında bulunan Rıza Çalımbay, "Uğur Çiftçi performansıyla A Milli Takım kadrosunda yer almayı hak ediyor. Uğur Çiftçi için sezon başında Trabzonspor teklif yaptı fakat ara transfer dönemi için şu anda bir şey yok. Öyle bir durum oluşursa kulübümüzün ve Uğur'un menfaati neyse o noktada yer alırım. Sivasspor'dan Mert Hakan ve Emre Kılınç ayrıldı, biz iki oyuncunun da önünü açtık." ifadelerini kullandı.

2018-2019 sezonu yaz transfer döneminde Sivasspor'a gelen 29 yaşındaki sol bek bu sezon 17 maçta forma giydi ve 4 asist yaptı.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap