SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Rıdvan Dilmen'den Uğurcan Çakır iddiası; ''Avrupa'nın en iyi 5-6 kulübünden birine gider''

Rıdvan Dilmen'den Uğurcan Çakır iddiası; ''Avrupa'nın en iyi 5-6 kulübünden birine gider''

23 Şubat 2020 Pazar - 13:06




Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Trabzonspor maçında dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu. Uğurcan Çakır'ın ilk yarıda yaptığı 4 kritik kurtarışı yorumlayan Dilmen, milli kaleci için iddialı sözler sarf etti.





Rıdvan Dilmen, ilk yarısı Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona eren derbi karşılaşmasını değerlendirdi. Dilmen, mücadeleye dair bordo mavililerin kalecisini ön plana çıkarttı ve iddialı sözler söyledi.

Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından öne çıkanlar;

"Uğurcan Çakır, Avrupa'nın en iyi 5-6 kulübünden birine gider. Golden önceki faul pozisyonunda, ben Fırat Aydınus'un verdiği kararı verirdim, Ali Palabıyık'a göre gri pozisyondu, hakemin takdirine bıraktı. Yüzde 50'den fazla, devam kararının doğru olduğunu düşünüyorum. Uğurcan Çakır, Beşiktaş'ın yediği golü çıkartabilir miydi? Valla o her şeyi çıkartır. Mükemmel oynuyor."

'Vallahi o her şeyi çıkartır'

İlk yarıda yaptığı 4 kurtarışla Trabzonspor'u ayakta tutan Uğurcan Çakır'a övgüler yağdıran Dilmen, genç kalecinin Karadeniz ekibi için çok önemli bir değer olduğunu belirtti ve ekledi; ''Uğurcan Çakır ve Sörloth sezona damgasını vurdu. Uğurcan, Beşiktaş'ın yediği golü çıkartabilir miydi? Vallahi o her şeyi çıkartır. Trabzonspor'un elindeki önemli değer.''

'Fırat Aydınus olsam aynı kararı verirdim'


Trabzonspor'un Sörloth ile bulduğu goldeki tartışmalara değinen ünlü yorumcu, Fırat Aydınus'un kararının doğru olduğunu düşündüğünü belirtti ve 'Ben golden önce faul olduğu iddia edilen pozisyonu Fırat Aydınus olsam aynı kararı verirdim.'

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap