SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Rıdvan Dilmen'den, Trabzonspor'a övgüler! ''Forvet hattı bermuda dörtgeni gibi...''

Rıdvan Dilmen'den, Trabzonspor'a övgüler! ''Forvet hattı bermuda dörtgeni gibi...''

17 Ağustos 2021 Salı - 11:07




Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, dün akşam Trabzonspor’un Malatyaspor’u 5 - 1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası TRT’de yayınlanan “Yüzde yüz futbol” programında bordo - mavilileri değerlendirdi





Trabzonspor’a övgüler dizen Dilmen, “Abdullah Avcı geçen sene geldikten sonra Trabzonspor’u az gol yiyen, az pozisyon yiyen takıma çevirmek istiyordu. Ama şimdi, özellikle transferlerden gençler ve tecrübeli oyuncular karışık oldu. Önde Dijanniy gibi bir santrafor var. Belki çok gol atmayabilir ama inanılmaz gezgin. Mesela penaltıda ona jest yaptılar. Her golde, hareketli.. 

BANA GÖRE LİGİN FORVET ARKASI EN İYİ İKİ OYUNCUSUNDAN BİRİ...

Nwakaeme ve Gervinho, artı bana göre ligimizin en iyi iki forvet arkası oyuncularından bir tanesi Bakasetas var. Bu 3 oyuncu çok kötü gününde olabilirler ama her an birer ikişer gol atabilirler. Nwakaeme alır seni sırtlar. Mesela Fransa ve İtalya’da çok gol atan Gervinho.. O da çok gol atar. Aynı şekilde Bakasetas, duran top kullanır, koşu yapıp gol yapar, kafayla çok atmaz ama bu kez attı” dedi. 

BU YIL ÖYLE OLMAYACAKTIR

Bordo - Mavililerin daha önce içerde puanlar kaybettiğine dikkat çeken Dilmen, “İçerde çok puan kaybediyorlardı, ama bu yıl öyle olmayacaktır… Hamsik, daha fazla sorumluluk alması gerekiyordu. Çok doğru teşhis oldu. Bugün, attığı golü de gördük. Tabi uzun deplasmandan geldiler. Bedavaya uzattılar, iş penaltıya geldi. Yoruldu oyuncular, seyahat üzerine Malatya deplasmanı ve ısı farkı.. Bir de Trabzonspor’un işini kolaylaştıran maçın 12. dakikasına kadar 2 - 0 yaptılar. Abdullah hoca istese, “Biz yorucu yerden geldik, rakibin direncini kırmamız için çabuk çabuk 2 gol atsak da rahatsak”  ki olduda.. 5 - 1’ken pozisyon verdiler ama o dakikalarda normaldir” diye konuştu. 

Nwakaeme’ye dikkat çeken Dilmen, “Bazı oyuncular vardır, ikili mücadelede adalelerden kuvvet alır. Bu da öyle bir oyuncu. Oyunun sonunu da iyi oynayan, hem kontra, hem de dar alan oyuncusu. Kuvvetli ve ayakları da iyi. Forveti, Bermuda 4’den üçgeni gibi, 3,5 diyelim…” ifadelerini kullandı. 


Beğendim
6
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap