SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Rıdvan Dilmen'den Trabzonspor sözleri: ''Tartışmasız...''

Rıdvan Dilmen'den Trabzonspor sözleri: ''Tartışmasız...''

17 Şubat 2020 Pazartesi - 11:39




Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor'u 1-0 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulundu. Dilmen Trabzonspor'un ligin tartışmasız favorisi olduğunu söyledi.





"BÜYÜK TAKIM OLMAK BÖYLE BİR ŞEY" 

Büyük takım, büyük kulüp olmak böyle bir şey. Sivasspor değerli bir kulüp. Küme düştü, geldi. Üçüncü kez şampiyonluk yarışında ama büyük kulüp olmak farklı bir şey. Bu arada rahmetli annem Sivaslı'dır. Devre bittiğinde Galatasaray ile Sivasspor arasında 10 puan fark vardı. Şu an ikinci yarının 5. haftası ve fark kapandı. Bunun birçok nedeni vardır, iklim, kadrdo, zemin... Bir de Sivasspor'un Antalya maçının 10:30'da bitirilip iki gün sonra maça çıkarılması gibi şeyler de var. Bunlar büyük takımlara olsa çok konuşulurdu.

"FIRSATI KAÇIRMADILAR" 

Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Sivasspor'un kaybetmesinin ardından ilk kez ilk 3'e girme şansı yakaladı ve bunu kaçırmadı. Fatih Terim'in kredisi çok fazla. Mustafa Bey, Fatih Hoca'ya 'Teknik direktör' diye hitap ediyordu, bakıyorum bu haftalarda 'Hocamız' demeye başladı. Bu Fatih Terim olduğu için... Tudor 24 puanla kalsaydı, 'Güle güle' derlerdi.

"35 GÜNDE ERİTTİLER" 


Şimdi Galatasaray'ın ligi başlıyor. Beşiktaş'ın geçen hafta başladığı gibi. Fenerbahçe için ya var, ya yok maçı. Futbol böyle bir oyun. Galatasaray 35 günde farkı eritti. Alanyaspor mağlubiyeti sürpriz değil çünkü 10 gün içerisinde 3-4 maç oynamak kolay değil.

"TARTIŞMASIZ FAVORİ TRABZONSPOR" 

'Havlu attı' denilen Beşiktaş ile Fenerbahçe de yarışa ortak olabilir. Fenerbahçe'nin kağıt üzerinde Galatasaray'ın bu 6 maçlık serisinde olduğu gibi favori olduğu maçlar var. Beşiktaş da Trabzonspor maçını kazanıp rakiplerinin birbiriyle oynayacağını hesap edecektir. Tartışmasız şu an favori Trabzonspor.

Beğendim
13
Sevdim
5
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap