SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Rıdvan Dilmen'den Sörloth yorumu: Bu oyuncuları tutamazsın! - VİDEO

Rıdvan Dilmen'den Sörloth yorumu: Bu oyuncuları tutamazsın! - VİDEO

22 Şubat 2020 Cumartesi - 22:35




Trabzonspor, Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Beşiktaş'la karşı karşıya geldi. Bordo-mavililerin Norveçli yıldızı Alexander Sörloth, Beşiktaş karşısında attığı 2 golle maça damga vuran isim olurken ligdeki gol sayısını da 19'a yükseltti. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Sörloth hakkında konuştu.





Vodafone Park'ta oynanılan maçta, ilk yarıda Alexander Sörloth'ın golüyle ilk yarıyı 1-0 geride kapatan Beşiktaş, Kevin-Prince Boateng'in 57 ve Domagoj Vida'nın 64. dakikada attığı gollerle Trabzonspor karşısında 2-1 öne geçmesine rağmen 90+2'de Alexander Sörloth'ün golüne engel olamadı ve maç 2-2 sona erdi.

Nefes kesen mücadeleye Sörloth damga vururken Rıdvan Dilmen, başarılı golcü hakkında değerlendirmelerde bulundu. Dilmen, "1-0 ile 2-1 arasında oynanan oyun Kızıldereli filmleri gibiydi. Ahtapot gibi bir kaleci ve müthiş bir santrfor vardı Trabzonspor'da. Daha 1995 doğumlu bir oyuncudan bahsediyoruz. Sörloth gelişime açık ve karakter sembolü bir oyuncu. Bu oyuncuları tutamazsın." dedi.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap