SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Rıdvan Dilmen: ''Trabzonspor şampiyon oldu merak ediyorum''

Rıdvan Dilmen: ''Trabzonspor şampiyon oldu merak ediyorum''

13 Mart 2022 Pazar - 15:04




Spor yorumcusu Rıdvan Dilmez yaptığı açıklama ile Trabzonspor’un şampiyonluğunu ilan ederek ligin devamı için flaş açıklamalarda bulundu.





Rıdvan Dilmen: "Tahminimce Trabzonspor, ligde en geç 32. haftada veya 33. haftada matematiksel olarak şampiyonluğunu garantiler"

Rıdvan Dilmen açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

’Tahminince Trabzonspor ligde en geç 32.haftada  (10 Nisan) veya 33.haftada (17 Nisan) matematiksel olarak şampiyonluğu garantiler. Tabii ligde ikinci ve üçüncü olmak da önemli. Ligi ikinci bitiren takım, Şampiyonlar ligi ön elemesine gidecek. Trabzonspor’un ligin yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası’nı da kazanma ihtimalini çok yüksek görüyorum. Bu durumda lig üçüncüsü Avrupa Ligi’ne katılacak. Bu yüzden de iddiasız bir lig oynanmıyor, onu söyleyeyim. 4 takımın düşecek olması da zorlu döneme girildiğini gösteriyor. Trabzonspor’un 10 veya 17 Nisan’da atacağı şampiyonluk turu, ligi, Avrupa Ligi yolunda bitirmiş olmuyor. Küme düşme hattında da kopmalar başladı. Ama doğru hakem ve VAR atamaları ve yönetimlerin en çok ihtiyacın olduğu dönemde kısıtla kadroyla bizi nasıl bir sezon bekliyor; açıkcası merak ediyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap