SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Resmi açıklama! ''Trabzonspor’la Olayinka için görüşüyoruz''

Resmi açıklama! ''Trabzonspor’la Olayinka için görüşüyoruz''

16 Temmuz 2022 Cumartesi - 11:43




Trabzonspor, Kouassi'ye veda etmeye hazırlanıyor... Yerini ise Peter Olayinka ile dolduracak... Slavia Prag'ın başkanı Trabzonspor'un ilgisini resmen açıkladı...





Kouassi’ye veda etmeye hazırlanan Trabzonspor transferde bombayı patlatmak üzere… Çekya’dan resmi olarak gelken bilgilere bordo-mavililer Slavia Prag’dan Olayinka için görüşmelerde bulunuyor.

iDnes’in haberine göre; Türkiye Süper Lig'e gitmesi beklenen Peter Olayinka'nın satışı kesin gibi görünüyor. Şimdi tek soru kulübün tam adresi...

Kulübün başkanı Jaroslav Tvrdík'in Perşembe günkü basın toplantısında resmen açıkladı. 26 yaşındaki oyuncuyu Türkiye’den 3 takımın istediğini söyledi.

Marek Hamšík'in formasını giydiği ülkenin son şampiyonu Trabzonspor’u resmen açıkladı. Diğer Türk takımlarının ismini vermedi. Tvrdík açıklamasını, "Bu transfer olursa, onlarca belki de yüz milyonlarca kron gelir elde edebiliriz" diye açıkladı.




Beğendim
7
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap