SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Rene’nin rotası Trabzon’a döndü

Rene’nin rotası Trabzon’a döndü

20 Haziran 2021 Pazar - 11:55




Brezilya basını savunmanın solu için bordo-mavili takımın bu oyuncuyla görüştüğünü iddia etti





Torcedores’un haberine göre, Brezilya’da Flamengo formasını giyen sol bek Rene Rodrigues Martins, menajerler aracılığı ile Trabzonspor’a önerildi. Haberin detayında ise, kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki savunmacı için 1 milyon Euro bonservis bedeli istendiği, bordo-mavililerin bu öneriye sıcak baktığı bilgisi yer aldı.

Transferin hızlı takımı Trabzonspor’a, dünya medyasının ilgisi bitmek bilmiyor. Bordo-mavili takım için bu kez transfer iddiası samba diyarı Brezilya’dan geldi. Torcedores adlı internet sitesi, Trabzonspor’un Flamengo'da forma giyen Brezilyalı sol bek Rene ile temasta olduğunu ileri sürdü. Haberin detayında ise şu bilgiler yer aldı: “Rene Rodrigues Martins, menajerler aracılığı ile Trabzonspor’a önerildi. Türk yetkililer, şartları değerlendiriyor. Flamengo’da fazlaca şans bulamayan Rene için Trabzonspor belki de çıkış yapacağı yer olur. Bir yıllık sözleşmesi daha var. Sanırız 1 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında bu iş çözülür.”
28 yaşında 1.74 boyundaki Rene, geride kalan sezon yalnızca 7 karşılaşmada görev yaptı. Sambacı sol bekin gol ve asisti bulunmuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
3
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap