SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Remi Walter Trabzonspor için gemileri yaktı!

Remi Walter Trabzonspor için gemileri yaktı!

13 Haziran 2019 Perşembe - 09:42




Sözleşmesi biten Remi Walter’i Nice bırakmak istemiyor ancak 24 yaşındaki ön libero, “Trabzonspor’da oynamak istiyorum” diyerek bu öneriyi reddetti





Karadeniz Gazete / Mehmet KARAGÖZ // Sözleşmesi biten Remi Walter’i Nice bırakmak istemiyor ancak 24 yaşındaki ön libero, “Trabzonspor’da oynamak istiyorum” diyerek bu öneriyi reddetti

TEK TARAFLI OPSİYON OLMAZ

Trabzonspor'un ön liberoya düşündüğü Remi Walter’in transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. 24 yaşındaki genç oyuncunun formasını giydiği Nice kulübü, opsiyon maddesini öne sürerek Walter’i Bordo-Mavili takıma göndermek istemiyor. Ancak Trabzonspor’a gelmekte kararlı olan Remi Walter’in bu maddenin tek taraflı kullanılmasının söz konusu olamayacağını Nice yönetimine bildirdiği öğrenildi.

ÜNAL KARAMAN ÇOK İSTİYOR

Remi'nin, “Sizinle devam etmem söz konusu olamaz” diyerek bu dayatmaya rest çektiği bildirildi. Teknik direktör Ünal Karaman’ın da transferini çok istediği Remi Walter, etkili sol ayağı nedeniyle, yalnızca ön liberoda değil, orta sahanın bir çok bölgesinde görev yapabiliyor. Fransız futbolcu geçtiğimiz sezon 27 lig maçında Nice takımına 5 gollük katkı sağladı.


Video; Remi Walter Trabzonspor için gemileri yaktı!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap