SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Remi Walter elden kaçtı

Remi Walter elden kaçtı

Karadeniz Özel

21 Haziran 2019 Cuma - 10:02




Transferin ekonomik nedenlerden dolayı yattığı öne sürüldü.





Osman Trabzonspor’un prensip anlaşması yaptığı Fransız ön libero, verilen süre içinde geri dönüş yapılmayınca Belçika’nın Brugge takımına gitti. Transferin ekonomik nedenlerden dolayı yattığı öne sürüldü.

Ünal Karaman’ın transferini çok istediği Fransız ön libero Remi Walter’in, Belçika’nın Brugge takımı ile anlaştığı öğrenildi. Gelen bilgilere göre; Remi Walter, Bordo-Mavili kurmaylara düne kadar süre tanıdı, ancak geri dönüş olmayınca Brugge ile görüşmeye gitti. Belçika kaynaklı haberlere göre dün Brugge yönetimi ile bir araya gelen 24 yaşındaki Fransız orta saha, yapılan görüşmenin ardından teklife ‘evet’ dedi.

Transferin resmi olarak da açıklanacağı belirtildi. Aldığımız bilgilere göre Trabzonspor, Remi Walter için kaynak arayışlarını sürdürürken, Fransız oyuncunun menajeri verdiği sözünü tutmadı ve Brugge ile görüşüp anlaşma sağladı. Bu gelişmenin ardından da Bordo-Mavili kurmayların Remi defterini kapattığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap