SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Rachid'de sevindiren gelişme

Rachid'de sevindiren gelişme

Karadeniz Özel

08 Haziran 2019 Cumartesi - 09:49




Önerilen parayı beğenmeyen Rodallega gözden çıkarıldı. Trabzonsporlu kurmaylar Rachid Alioui ve Khalid Hachadi ikilisi üzerinde gidip geliyor. Ancak bonservisi elinde olan Rachid Alioui bir adım önde görünüyor.





Karadeniz Gazete / Osman BAŞKIR /// Trabzonspor, golcü transferinde geri sayıma geçti. 1 yıl daha kalması istenen Rodallega’nın 1 milyon 250 bin Euro’yu beğenmemesi üzerine yeni golcü arayışına giden Bordo-Mavililer, Rachid Alioui ve Khalid Hachadi isimlerinde karar kıldı. 26 yaşında olan Rachid Alioui, geçtiğimiz sezon formasını giydiği Fransa’nın Nimes takımıyla sözleşme yenilemedi. Bonservisi elinde olan Faslı forvet, Trabzonspor’un teklifine prensipte ‘evet’ dedi.

TECRÜBE Mİ, GENÇLİK Mİ?

Diğer golcü adayı da yine Fas’tan. Adı; Khalid Hachadi. 21 yaşında ve gelişime açık bir oyuncu. Khalid Hachadi, Fas Ligi’nde Olympique Khouribga’nın formasını giyiyor. Bize gelen bilgilere göre 26 yaşındaki Rachid Alioui, şu an itibariyle Bordo-Mavili takıma daha yakın. Nedeni ise Fransa’da Lig 1’de oynamış olması. Böylesine zorlu bir ligin atmosferini yaşamış olması. Diğer önemli nedeni ise Rachid Alioui’nun bonsevrvisinin elinde olması.

Rachid Alioui, geçtiğimiz sezon Nimes ile 27 lig maçına çıktı. Faslı forvet bu karşılaşmalarda 5 gol kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap