SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Porto ve Ajax Abdülkadir'in peşinde!

Porto ve Ajax Abdülkadir'in peşinde!

28 Şubat 2018 Çarşamba - 11:15




Porto ve Ajax kulübü yetkilileri, Alanya maçında izledikleri Abdülkadir Ömür’e hayran kaldı. İki kulübün önümüzdeki günlerde Trabzonspor'un kapısını ç





Trabzonspor'un “yerli Messi” lakaplı futbolcusu Abdülkadir Ömür’ün her geçen gün yükselen performansı Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekmeye devam ediyor.

Bordo-Mavili takımın Alanya ile oynadığı maçı izlemek için Türkiye’ye geldikleri ortaya çıkan Porto ve Ajax kulüplerinin scout ekipleri genç oyuncuya hayran kaldılar. Gösterdiği performansı ve galibiyeti getiren şık golü notlarının arasına alan iki kulüp yetkililerinin, Abdülkadir’e tam not verdikleri öğrenildi.

Kısa boyuna rağmen topu ayağına aldığında rakip tanımayan Abdülkadir’i büyük bir keyifle izleyen Porto ve Ajax yetkililerinin önümüzdeki günlerde Trabzonspor’un kapısını çalmaya hazırlandıkları ifade edildi. Henüz gelişimini tamamlamadığı için Abdülkadir’e gelen teklifleri reddeden Bordo-Mavililer’in Ajax ve Porto’dan teklif gelmesi halinde nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

HABERTÜRK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap