SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Peres "İki takım içinde kolay olmayacak"

Peres "İki takım içinde kolay olmayacak"

18 Ağustos 2021 Çarşamba - 18:01




UEFA Konferans Ligi'nde yarın Trabzonspor ile Roma karşı karşıya gelecek.





Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Bruno Peres, yarın oynanacak Roma maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Açıklamalarda bulunan Bruno Peres, "Önemli bir takıma karşı oynayacağız. Ancak bizde Trabzonspor'u temsil ettiğimizin sonuna kadar farkındayız. Bütün çalışmalarımız bu anlar içindi. Kendi planlarımız ve gücümüz var. Taraftarlarımızın desteğiyle işlerimiz daha kolaylaşıyor. Biz de yarın böyle oynayacağız. Bu önemli takımda ben de oynama fırsatı bulmuştum. Bu takım başarılar için kurulmuş bir takım bizde bu başarıları yakalayabilmek için buradayız." dedi.

Peres, "Öncelikle iki takım içinde zor bir maç olacak. İki takımda detaylarda kazanıp; kaybedecek. İki takımda kolay olmayacak. Bizim oynadığımız resmi maçların fark yaratabileceğini düşünüyorum. Sahamızda olmanın avantajını kullanacağız. Turu detaylar belirleyecek. İki takımında şansları eşit." dedi.

Takımda bulunan mevcut bek oyuncularını değerlendiren Brezilyalı oyuncu, "Son maçta İsmail ve ben oynadık. Bu maçlarda bek oyuncularının önemini görüyorsunuz. Biz bek oyuncuları olarak öncelikli görevimiz savunmak. Trabzonspor, genç oyuncular konusunda çok şanslı. Antrenmanlarda birşeyler öğrenmek için bize bakıyorlar. Bende gençken öyleydim. Takımın böyle gelişeceğini düşünüyorum." dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap