SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Pereira'yı hırsı yaktı! Kaç maç oynamayacak?

Pereira'yı hırsı yaktı! Kaç maç oynamayacak?

Karadeniz Özel

02 Mayıs 2019 Perşembe - 16:03




Portekizli futbolcu dünkü idmanda şok bir sakatlık yaşadı





Trabzonspor’a Kayseri ile oynayacağı maç öncesi kötü haber geldi. Dün yapılan çift kalede aşırı hırs yapan Pereira, acılar içinde yerde kaldı. Sol arka adalesinden sakatlanan ve bugün MR’ı çekilecek tecrübeli oyuncu için arkadaşları, “Adalesinde yırtık olabilir” dedi

BORDO-MAVİLİ taraftarların hırslı ve agresif yapısı nedeniyle çok sevdiği oyuncuların başında gelen Joao Pereira dün şok bir sakatlık yaşadı. Yemeğine oynanan ve klasikleşen çift kalede genç oyuncular Batuhan ve Abdülkadir Parmak 2 takım yaptı. Kıran kırana geçen çift kalede Pereira yine her zamanki gibi hırslıydı. Hatta bir pozisyon sonrasında maçı yöneten antrenör Hüseyin Çimşir ile kısa süreli bir tartışma bile yaşadı.

ÖTE yandan Portekizli oyuncuya bugün MR çekildi. Pereira'nın çekilen MR'ında sol arka adalesinde 1'nci derece yaralanma olduğu ifade edildi. Sağ bek oyuncusunun Kayserispor maçında oynamayacağı, Konyaspor maçına ise yetiştirilmeye çalışılacağı kaydedildi. 




Trabzonspor Kulübünden yapılan açıklamada;  ” Sağlık Kurulu Başkanımız Yaşar Kibar Güven, oyuncumuz Joao Pereira’nın sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.Pereira’nın dün yapılan antrenmanda sakatlık yaşadığını belirten Güven, “Oyuncumuzun yapılan muayene ve çekilen MR’ı sonucunda sol uyluk arka kas grubunda (hamstring) yaralanma tespit ettik. Pereira’nın tedavisi yoğun bir şekilde devam etmektedir” dedi.

Haber: Mehmet KARAGÖZ
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap