SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Özkan Doğan'dan flaş açıklamalar! 'Trabzon taraftarı teşekkür etmesi gerekirken tepki gösteriyor'

Özkan Doğan'dan flaş açıklamalar! 'Trabzon taraftarı teşekkür etmesi gerekirken tepki gösteriyor'

10 Haziran 2019 Pazartesi - 11:54




Menajer Özkan Doğan kendisi hakkında ortaya çıkan iddialara Karadeniz aracılığıyla cevap verdi.





Trabzonspor'da dönemin başkanı Muharrem Usta döneminde getirdiği oyuncularla ismi sıkça duyulan menajer Özkan Doğan suskunluğunu Karadeniz’e bozdu.

Özellikle pahalı oyuncuları kulübe getirdiği konusunda eleştiri aldığını ifade eden Doğan, “Bana Trabzonspor yönetimi ‘şu oyuncuyu getir’ dedi bende getirdim.

Getirdiğim Sosa Trabzonspor’da en çok sevilen oyuncular arasında yer alıyor. Bu oyuncuları getirirken de Trabzonspor’dan para istemedim. Alacaklarım için de TFF’ye başvurmadım. Yusuf Yazıcı için başkan Muharrem Usta’ya, ‘Bu büyük yıldız olacak. Ev ve araba alın çocuk üzülmesin’ dedim. Abdülkadir Ömür’ü Slovakya’da 1.Lig takımına yollayacaklardı. Başkan Usta’yı ikna edip takımda kalmasını sağladım. Burak Yılmaz’ı getirdim attığı goller ortada. Giderken Trabzonspor para kazandı. Kucka’yı getirdim Parma’ya satılırken para kazandı Trabzonspor. Getirdiğim Novak Türkiye’den en iyi sol beki. Trabzon taraftarının bana teşekkür etmesi gerekirken tepki göstermeleri tamamen algı operasyonu” ifadelerini kullandı.




 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap