SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ozan Kabak’ı Trabzonspor’a Fatih Terim götürecek

Ozan Kabak’ı Trabzonspor’a Fatih Terim götürecek

22 Nisan 2022 Cuma - 14:49




Trabzonspor'da Şampiyonlar Ligi için kadro çalışması başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı, hem genç hem yetenekli bir iskelet oluşturmak ve en az 5 yıl sürecek bir zirve planı yapıyor. Bu duğrultuda çok önemli isimlerle görüşmeler başladı. Bunlardan biri de Ozan Kabak. Milli futbolcu da kendisinde büyük emeği olan Fatih Terim'i işaret etti.





Trabzonspor, gelecek sezonun transfer çalışmalarına hız verdi. Ertuğrul Doğan, Schalke ile hem Can Bozdoğan hem de Ozan Kabak için birer görüşme yaptı… Alman ekibi iki oyuncu için Beşiktaş ve Norwich’in önceliği olduğunu belirtti. Ancak Ozan için de Can için de Trabzonspor’a görüşme yetkisi verdi.

AVCI İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın önceliği ise defansta Vitor Hugo’nun yanında kullanmak istediği Ozan Kabak. Galatasaray alt yapısından yetişen Ozan’la bir görüşme yapan Avcı kendisini Trabzonspor’a davet etti. Türk futbolununun gelecekte en az 5 yılını forse edecek genç bir yapılanmaya gittiklerini anlattı. Bu yapının liderleri arasında kendisini de düşündüğünü anlattı.

TERİM'İ İŞARET ETTİ

Ozan ise Avrupa’da kalmak istediğini, Türkiye’ye dönerse önceliğinin Galatasaray olduğundan bahsetti. Kendisini yetiştiren Fatih Terim’in vereceği tavsiyelerin kendisi için önemli olacağını söyledi. En azından bir sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek için bu teklife sıcak bakabileceğini sözlerine ekledi. Avcı da, “kapımız sana açık” diyerek konuşması bitirdi.


Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
3
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap