SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Origi Leipzig'e Sörloth Trabzonspor'a

Origi Leipzig'e Sörloth Trabzonspor'a

24 Mart 2021 Çarşamba - 09:07




RB Leipzig'in Liverpool'dan Origi'yi istemesi, Trabzonspor'u harekete geçirdi. Bordo mavililerin başkanı Ahmet Ağaoğlu, Alexander Sörloth'u arayarak, kendisine kapılarının açık olduğunu iletti.





 Trabzonspor, RB Leipzig’e giden Alexander Sörloth gibi bir forvet bulamadı... ancak Norveçli oyuncu da Almanya’ya alışamadı. Babası da bu durumu itiraf etti. Trabzonspor’daki ilgili ve desteği göremediği için bir türlü beklenen patlamayı yapamadı. Bir de üstüne üstlük Leipzig’in, Liverpool’dan Origi’yi almak için teklif yaptığı iddiası gündeme gelidi. Ortalık iyice şenlendi.

Ahmet Ağaoğlu, bu gelişme üzerine Alexander Sörloth’un menajerini aradı. ''Ayrılırsa kapımız ona her zaman açık'' dedi. Zaten Norveçli oyuncuyla sürekli temas halinde olan Ağaoğlu’nun Sörloth’a da, ''senden iyisi yok. Kendini bulacaksın. Ancak olmazsa da Trabzonspor’da kapılar sana her zaman açık'' diye mesaj yolladı.

Beğendim
21
Sevdim
15
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap