SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Orhan Ak’ı istemiyoruz!

Orhan Ak’ı istemiyoruz!

09 Kasım 2020 Pazartesi - 17:55




Bordo-mavili taraftarlar, FETÖ elebaşı ile fotoğrafları olan antrenörün Trabzon’a gelmemesi için kampanya başlattı





Abdullah Avcı’nın birinci yardımcısı olarak görev yapması beklenen Orhan Ak, Trabzonspor camiasından veto yedi. Ak’ın geçmişte FETÖ sempatizanı olduğunu dile getiren taraftarlar, “Tertemiz Trabzonspor’a lekeli şahısları bulaştıramazsınız. Orhan Ak denen şahsı Trabzonspor yedek kulübesinde yardımcı antrenör olarak görmek istemiyoruz” dediler.

Trabzonspor'da yeni teknik direktör Abdullah Avcı’nın ekibinde yer alması beklenen Orhan Ak, resmen göreve başlamadan kriz yarattı. Orhan Ak’ı, FETÖ elebaşı ile olan yakınlığı nedeniyle Trabzonspor’da görmek istemediklerini dile getiren bordo-mavili taraftarlar sosyal medya üzerinden kampanya başlattı. Orhan Ak’ın geçmişte FETÖ sempatizanı olduğunu dile getiren taraftarlar, “Tertemiz Trabzonspor’a lekeli şahısları bulaştıramazsınız. Orhan Ak denen şahsı Trabzonspor yedek kulübesinde yardımcı antrenör olarak görmek istemiyoruz” dediler. Sosyal medyadaki bu infial her geçen saat büyürken, yönetimin bu tepkilere nasıl bir karşılık vereceği merak konusu oldu. Camianın önemli isimleri de “Bu çocuğu Beşiktaş taraftarı istemedi ve gönderildi. Eğer gerçekten Abdullah Avcı’nın ekibinde yer alması düşünülüyorsa bu büyük hata olur. Yapanlar da vebalini öder” yorumunu yaptılar.

Beğendim
25
Sevdim
44
Beğenmedim
7
Üzgün
2
İnanılmaz
5

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap