SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz: Şampiyonluk kelimelerle anlatılacak bir şey değil

Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz: Şampiyonluk kelimelerle anlatılacak bir şey değil

03 Ağustos 2023 Perşembe - 12:57




Trabzonspor’un şampiyonluk öyküsünü anlatan ‘İnadıyla şampiyon’ belgeselinin lansmanı dün yapıldı. Tarihe geçecek filme, Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’ın bu sözleri damga vurdu: ''Şampiyonluk kelimelerle anlatılacak bir şey değil''





Basına özel gösterim yapılan film tadındaki belgesel, izleyenleri hem duygulandırdı hem de heyecanlandırdı. Trabzonspor’un unutulmayan isimlerinin yer aldığı belgeselde, Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’ın şampiyonlukla ilgili sözleri filme damga vurdu. Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz, “Şampiyonluk öyle kelimelerle anlatılacak bir şey değil. O anları yaşamak gerekir” ifadelerini kullandı. Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz, belgeselde Trabzonspor’a başkan oluş hikayesini de anlattı.

İNADIYLA Şampiyon belgeseli 2 saat 14 dakika sürdü. Trabzonspor’un kuruluş yıldönümü olan 1967 yılından günümüze yaşanılan tüm başarıların yer aldığı filmde, unutulmaz futbolcular, Ali Kemal Denizci, Turgay Semercioğlu, Serdar Bali, Necati Özçağlayan da yaşadıkları şampiyonlukları anlattı. Belgeselde, en dikkat çeken görüntülerin başında taraftarların Trabzonspor’a olan tutkusu yer aldı. 2 sezon önce yaşanılan şampiyonluğun coşkusu da belgeselin en dikkat çeken bölümü oldu.

Haber: Erol TAŞKIN 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap