SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Onur'dan mesaj var!

Onur'dan mesaj var!

28 Kasım 2017 Salı - 07:14




Onur, “2011’de ben ve Burak vardık. Bu galibiyet özellikle ikimiz için özel” dedi





TERTEMİZ GALİBİYET

Trabzonspor’un kaptanı ve deneyimli file bekçisi Onur Kıvrak Sivasspor’a gönderme yaptı. Bordo-Mavili takımın kaptanı, güzel bir maç olduğunu kaydederek, “Önemli olan kazanmaktı. Sivas'ta kazanmak çok güzel bir duygu, bu hem benim hem de kral (Burak Yılmaz) için böyle. Nedeni ise 2011 yılında yaşananlar. İkimiz o dönem de vardık ve yine Sivas’ta kazanmıştık. Sivasspor karşısına tertemiz, bembeyaz formamızla çıktık ve 3 puanı aldık. Önemli olan da buydu” dedi.

BİZDEN KİMSE ALINMADI

Karşılaşma sırasında Sivas cephesinden kötü tezahüratlar yapıldığını kaydeden Onur, “Yakın tarihte yaşananların çabuk unutulmasına şaşırıyorum, gülüyorum da hatta. Bizden kimse o dönemde içeri alınmadı çünkü Trabzonspor camiası tertemizdi. Onları Allah'a havale ediyorum” derken ilk deplasman galibiyetinin Sivas’a karşı alınmasının daha da güzel olduğunu kaydetti. Onur, “Galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Bizim amacımız Trabzonspor taraftarlarını mutlu etmek” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap