SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Onur ''Kasığında ciddi bir yırtık var''

Onur ''Kasığında ciddi bir yırtık var''

28 Ocak 2018 Pazar - 21:38




Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da takım kaptanı Onur Kıvrak, maç sonunda TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Taraftarına teşekkür eden On





Onur Kıvrak'ın açıklamaları şöyle:

"Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Güzel maç oldu. Golü bulduktan sonra rahatladık. Geçen hafta benim yüzünden  yediğim bir gol sonrası puan kaybettik. Bu konuda kendimi affedemiyorum, o günden sonra hiç uyuyamadım, çok zor bir hafta geçirdim. Bu akşam da olmadı. Göztepe maçına bakıcaz artık .Trabzon şehri küçük bir şehir ama taraftarın kocaman kalpleri olduğunu söylemek istiyorum. Onlar yanımızda oldukça biz başarılı olacağız. Afrin'deki askerlerimize buradan Allah zeval vermesin hep onların yanında olsun. Bizim için çok önemli bir maç. İstemezdik son dakika golüyle 2 puanı kaybetmek. Geçmişten gelen bir rekabet var. Kenetleneceğimiz zaman başka konulara girmek istemiyorum. Askerlerimizin burnu kanamasın. Aramızda bazı şeyler var. Hukuki boyut devam ediyor. Biz insanlara örnek olmak zorundayız. İki takım kaptanları olarak yakışanı yaptığımızı düşünüyorum. Benim şahsi bireysel hatamdan dolayı geçen hafta 3 puanı kaybettik. Her zaman iyi olmak isterim ama ben robot değilim. Sosyal medya kullanmıyorum. Ben 11 yıldır buradayım. Ben buraya transfer olduğum zaman 5-6 yaşındaydı o hakaret eden arkadaşlarımız canları sağ olsun. Kötü oynadığım zaman tesislerden çıkmıyorum. İyi olduğum zaman ailemle beraber vakit geçiriyorum. İnşallah Burak bu sezon gol kralı olur. Kasığında ciddi bir yırtık var. Kral olmak kolay değil. Kadro açıklandığında şaşırmadım. Onların da fena oynamadığını düşünüyorum. Hocamız bizi her türlü kadroya karşı hazırlıyor."

Ajansspor

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap