SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Önder Bülbüloğlu Karadeniz’e açıkladı! Cas kararı...

Önder Bülbüloğlu Karadeniz’e açıkladı! Cas kararı...

Karadeniz Özel

30 Haziran 2019 Pazar - 10:27




Bordo-Mavili camianın sonucunu dört gözle beklediği CAS kararıyla ilgili Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu Karadeniz’e konuştu.





Trabzonspor’un CAS’a gerekli harcırahı yatırdığını dile getiren Bülbüloğlu şunları söyledi: “Davalı Türkiye Futbol Federasyonu ve Fenerbahçe’nin de bu harcırahı yatırması gerekiyor. CAS (Spor Tahkim Mahkemesi) hem davalı hem de davacı olan kurumlara belli bir süre tanıdı. Bu süre 15 Temmuz’da doluyor. Harcırahlar daha önce yatırılırsa kararın açıklanması daha erken olabilir. 

Ancak en geç 15 Temmuz’a kadar biz CAS yaptığımız itirazın sonucunun açıklanmasını bekliyoruz. Elbette gönlümüzden geçen hak ettiğimiz 2010-2011 sezonu şampiyonluğumuzun CAS tarafından kabul görmesi.” Aldığımız bilgilere göre CAS, FİFA’ya ‘Trabzonspor bu başvurusunda haklı. Bu davayı yeniden incele’ talimatı verirse, TFF de FİFA’nın uyarısıyla 2010-2011 sezonunda yaşanan şike sürecini yeniden mahkemeye taşımak zorunda kalacak.

Beğendim
8
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap