SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Onazi skandalı!

Onazi skandalı!

Karadeniz Özel

16 Haziran 2019 Pazar - 15:46




Teknik direktör Ünal Karaman’ın yeni sezona yeşişmesini dört gözle beklidği Onazi’nin tedavsini asistan fizyoterapistin yaptığı öne sürüldü





// Karadeniz Özel // AŞİL tendonundaki sakatlığı nedeniyle 3 kez bıçak altına yatan Ogenyi Onazi’nin yeni sezona yetişip yetişmeyeceği Bordo-Mavili taraftarlarda merak konusu oldu. Ameliyat sonrası kendisine iyi bakmadığı için iyileşme süreci sürekli geriye atan Onazi ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Şu sıralar Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde tedavisini sürdüren ve özel havuz programı uygulanan Onazi’ye asistan bir fizyoterapistin baktığı öne sürüldü.

İDDİA sahipleri bu duruma, “Onazi zaten kendine bakmıyordu. Bir de tedavisini acemi isimlere bıraktılar. Koca kulüpte bir fizyoterapist yok. Herkes tatile çıkmış. Asistan ne kadar anlar ki bu işten?” sözleriyle tepki gösterdi. Bu yaşananların ardında gözler Sağlık kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven’e çevrildi. Süper Lig’in en başarılı kulüp doktoru olarak bilinen ve sporcuları zamanından önce iyileştiren Güven’in bu konuyla ilgili açıklamaları merakla bekleniyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap