SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Omar ve Limnios harekatı!

Omar ve Limnios harekatı!

Karadeniz Özel

25 Mayıs 2020 Pazartesi - 11:50




Bordo-Mavililer transfer listesinde bulunan sağ kanat Dimitrios Limnios ve sağ bek Omar Elabdellaoui için çalışmalarına hız kazandırdı. Her iki oyuncunun menajerleri ile görüşmeler yapıldı





// Karadeniz Özel // Mehmet KARAGÖZ // Gelecek sezon Süper Lig, Avrupa ve Türkiye Kupası’nda mücadele edecek olan Trabzonspor, alternatifi bol ve kaliteli bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Transfer için genç oyuncular dışında 6 bölge belirleyen Bordo-Mavililer sağ bek ve sağ kanat transferini Yunanistan’da buldu.

Sezon sonunda Pereira ile yollarını ayıracak olan Fırtına bu oyuncunun yerini ise Yunanistan’ın Olimpiakos takımında forma giyen Omar Elabdellaoui ile doldurmayı planlıyor. 28 yaşındaki Norveçli oyuncunun sözleşmesinin 30 Haziran’da bitecek olması Bordo-Mavililerin elini güçlendiriyor. Ayrıca bu oyuncu için Trabzonspor’un golcüsü Sörloth da olumlu rapor verdi.

Trabzonspor'un Yunanistan’dan gündeminde olan bir diğer oyuncu ise Dimitrios Limnios. PAOK forması giyen 21 yaşındaki Brezilyalı asıllı Yunan oyuncu sağ kanatta forma giyerken, forvet ve sol kanatta da görev yapabiliyor. Sözleşmesi 2021 yılında bitecek olan genç yıldız için kiralama önerisinde bulunulacak. Limnios bu sezon 26 maçta 4 gol atıp 6 asist yaptı.

LİMNİOS KİMDİR?

Adı: Dimitrios Limnios
Yaş: 21
Boy: 1,78 m
Uyruk: Yunanistan/ Brezilya
Mevki: Forvet - Sağ Kanat
Ayak:         Sağ
Güncel kulüp: PAOK
Söz. Bit. Tar.: 30.06.2021

ELABDELLAOUİ KİMDİR?

Adı: Omar Elabdellaoui
Yaş: 28
Boy: 1,79 m
Uyruk: Norvec
Mevki: Defans - Sağ Bek
Ayak:  Sağ
Güncel kulüp: Olimpiakos Pire
Söz. Bit. Tar..: 30.06.2020

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap