SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Olcay'ın 'Şahan'e dönüşü!

Olcay'ın 'Şahan'e dönüşü!

11 Mart 2019 Pazartesi - 10:57




Cumartesi akşam uzun bir aradan sonra Trabzonspor forması giyen Olcay Şahan'ın performansı beğenildi.





Olcay Şahan, Cumartesi akşam uzun bir aradan sonra yeniden Trabzonspor formasını giydi... Karaman maçtan önce ''Olcay Şahan’ın dönüşünün iyiye yansımasını bekliyoruz'' derken tecrübeli oyuncu da, ''öncelikle ait olduğum yer döndüğüm içni mutluyum. Geçmiş geçmişti kaldı'' dedi.

Trabzonspor 1-0 gerideyken oyuna giren ve maçın 2-1 kazanılmasında büyük katkısı olan Olcay, 18 kez topla buluştu. 1 kilit pas verdi. 2 kez adam geçti. Yaptığı 14 pasta yüzde 78.6 isabet sağladı. 

Maç sonunda üçlüyü çektiren Olcay için Başkan Ahmet Ağaoğlu da, ''Geçirdiği süreyi iyi değerlendirmiş. İpin ucunu bırakmamış, iyi çalışmış. Hemen hemen tamamen hazır olarak takıma geri döndü. Kendisi de hafta içi özür diledi, ciddi de bir indirim yaptı, eksik olmasın'' sözlerini kullandı.

Süper Lig kariyerindeki 200’üncü maçına çıkan Olcay maçtan sonra sosyal medya hesabından paylaştığı sevinç fotoğrafının altına; ''Yanyana, hep birlikte, omuz omuza olduğumuz sürece daha iyi günlere! Ayrıca yeşil sahalara dönmenin mutluluğu, tarif edilemez'' notunu düştü.

SOSA PENALTIYI ATTI İKİZLERİNİ SAHAYA İNDİRDİ


Trabzonspor’da Cumartesi akşam kazanılan penaltıyı kaptan Jose Sosa büyük bir soğukkanlılıkla gole çevirdi. Atış sırasında kaleci Uğurcan atışa bakamadı. Sırtı dönük olarak penaltı anını yaşayan Uğurcan pozisyonun gole çevrilmesi sonucunda Abdülkadir Parmak ile uzun uzun sarılarak golü kutladı.

Öte yandan attığı penaltı golü ile Trabzonspor’a galibiyeti getiren Sosa, maç sonunda ikizlerini sahaya getirip onlarla birlikte top oynadı. Uzun zamandır özlenen bu galibiyet görüntülerine ise taraftarlar tezahüratlarla cevap verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap