SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Olcay Şahan: Trabzonspor'un şampiyon olmasını isterim

Olcay Şahan: Trabzonspor'un şampiyon olmasını isterim

29 Mayıs 2020 Cuma - 10:57




Trabzonspor'un eski futbolcusu Denizlispor'da forma giyen Olcay Şahan açıklamalarda bulundu





Trabzonspor'un eski yıldızlarından Olcay Şahan gündeme dair açıklamalarda bulunurken bordo mavililer hakkında da konuştu.

 Trabzonspor'un şampiyon olmasını istediğini söyleyen Olcay "Şampiyonluk yarışında şu an favorim yok ama Trabzonspor'un şampiyon olmasını isterim. Ancak şu an kimin avantajlı olduğunu söyleyemem. Taraftarın olmaması etkili olacaktır. Bu konuda da Başakşehir önde görünüyor. Onların statları hiçbir zaman dolmadığı için bu duruma alışkınlar. Yeni bir sezon gibi başlayacağız. Her şey belirsiz. Trabzonspor'un da zor maçları var. Onlar kritik. Ancak Beşiktaş'ın yerinin bende başka olduğunu herkes biliyor. Trabzonspor'un zirvede olması sebebiyle öyle söyledim." ifadelerini kullandı.

Ligde Avrupa'ya gidebilecek kapasitede futbolcular olduğunu dile getiren Olcay Şahan  " Abdülkadir Ömür, Uğurcan, İrfan Can gibi isimler gidebilir. Ligde kalite her sene daha iyiye gidiyor. Gelecekte Avrupa'da oynayan daha çok futbolcumuzu göreceğiz." dedi.

Ayrıca kendisine sorulan "Talisca mı yoksa Alex mi daha iyi" sorusuna da yanıt veren Olcay net şekilde Sosa'nın adını vererek "Jose Sosa. Sosa ile birlikte 4 sene oynadım. Başarı anlamında da bakarsan en iyisi Sosa. İtalya, İspanya, Almanya, Türkiye'de her şeyi kazanmış bir futbolcu. Alex'in önünde görüyorum." şeklinde konuştu.

Spor Arena


Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap