SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Öküz altında buzağı aramasınlar işlerine baksınlar

Öküz altında buzağı aramasınlar işlerine baksınlar

24 Ocak 2019 Perşembe - 11:51




Sivasspor’un ortada hiçbir şey yokken hakemler üzerinde baskı yapmaya çalışması eski efsaneyi kızdırdı





Ali Kemal Denizci, “Trabzonspor, Halil Umuk Meler tarafından katledilmiş. Puanı çalınmış. İsyan etmeyip ne yapacak? İyi de bundan size ne? Amacınız nedir? Kendi işinize bakın” dedi

Hafta sonunda oynanacak Sivasspor-Trabzonspor maçı öncesi ev sahibi ekibin, bordo-mavili yönetimi hedef alan açıklamaları ortamı gerdi. Sivasspor cephesi, Trabzonspor’un hakem Halil Umut Meler’i ağır sözlerle eleştirmesini, ‘MHK üzerinde baskı yapmaya çalışıyorlar. Bu bizim maç öncesi doğru değil. Zarar göreceğiz’ şeklindeki algı operasyonuna yönetim danışmanı ve eski efsane Ali Kemal Denizci’den tepki geldi.

Sivassporlu yöneticilerin böyle bir açıklama yapmasına anlam vermediğini dile getiren Ali Kemal Denizci şunları söyledi: “Durduk yerde böyle bir açıklama yapmalarına anlam vermek mümkün değil. Trabzonspor’un hakkı yenmiş. Çocukların emeği yok edilmiş. Haklı olarak da yönetim Başakşehir maçını yöneten Halil Umut Meler’e tepki gösterilmiş. İyi de bundan size ne? Ne yapacaktı Trabzonspor? Hakkının yenmesine göz mü yumacaktı?

Sen kendini ilgilendirmeyen bir konuda çıkıp garip bir şekilde konuşuyorsun. Amacın nedir? Trabzonspor seni neden ilgilendiriyor. Böyle gereksiz ve anlamsız açıklamalar iki şehrin insanlarını birbirine karşı karşıya getirir. Amacınızı bu mudur? Ancak Trabzonspor her zaman sağ duyulu olmuştur. Sizlerinde aynı duruş içinde olması ve sözlerinizden dolayı spor kamuoyundan özür dilemeniz gerekir. Spor adamlarının ilk görevi fair-play’dir. Onlara bunu salık veririm.”

Haber: Osman BAŞKIR


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap