SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Okan Buruk Trabzonspor’un teklifini kabul mu etti?

Okan Buruk Trabzonspor’un teklifini kabul mu etti?

14 Ocak 2021 Perşembe - 16:15




Edin Visca transferinde Trabzonspor tek kaldı. Okan Buruk'un istemediği ve yedek bıraktığı Boşnak oyuncu için Fenerbahçe ve Galatasaray geri adım attı, bordo-mavililerin teklifi Başakşehir cephesinde kabul edilmek üzere olduğu iddia edildi.





Galatasaray yönetimi Fatih Terim’i dinlemedi. Edin Visca için Başakşehir'le görüşmedi bile. Fenerbahçe yönetimi pahalı bulduğu için devreye bile giremedi. Edin Visca, Trabzonspor’a kaldı. İlk etapta 10-12 milyon euro’ların konuşulduğu Boşnak oyuncu için Başakşehir yönetimi Trabzonspor’un önerdiği Hüseyin+Parmak+4 milyon euro üzerinde ciddi ciddi düşünmeye başladı.

İki oyuncunun da milli takım oyuncusu olması, yaşlarının genç olması, Trabzon’daki ağır baskıdan kurtulmaları durumunda gerçek futbollarını ortaya koyabilecek olmaları Okan Buruk’a göre takası oldukça makul kılıyor.

Edin Visca’yı zaten istemeyen ve son dönemde yedekte de bırakan Okan Buruk’un ayrıca takım içinde bir revizyon yapmak istediği Visca dışında Crivelli ve Giuliano gibi isimlerden de kurtulmak istediği gelen bilgiler arasında.

Beğendim
14
Sevdim
6
Beğenmedim
6
Üzgün
2
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap