SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Oh be çile bitiyor!

Oh be çile bitiyor!

18 Mayıs 2018 Cuma - 09:11




HAYAL KIRIKLIĞI İLE GEÇEN BİR SEZONUN SONUNA GELDİK NİHAYET.





Trabzonspor sezonun son maçında bu akşam ligden düşmesi kesinleşen Kardemir Karabükspor’u ağırlıyor. Bordo-Mavililer, sahaya prestij için çıkaca.

HEDEF 5’İNCİLİK

Bu sezon da lig, kupa ve Avrupa kupalarına katılma noktasında hedeflerini gerçekleştiremeyerek son yıllardaki gibi taraftarlarına kahır çektiren Trabzonspor, ligin 34’üncü haftasında bu akşam sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak. Karadeniz ekibi bu maçtan 3 puanla ayrılıp, ligi 5’inci sırada bitirmek ve bu sezon da taraftarına galibiyetle veda etmek isterken Bordo-Mavili taraftarlar “Oh be, çile bitiyor” yorumunu yapıyor.

9 EKSİK VAR

Öte yandan Trabzonspor’da Kardemir Karabükspor maçı öncesi kadroda 9 eksik bulunuyor. Kart cezalısı Olcay ile izin verilen Onazi’nin yanı sıra sakatlıkları bulunan ve tedavileri devam eden Onur, Esteban, Kamil Ahmet, Castillo, Uğur, Burak ve Rodallega sezonun son karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacak. Teknik Direktör Rıza Çalımbay da söz konusu karşılaşmada Trabzonspor’un başındaki son maçına çıkacak


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap