SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Oğuzhan'ın Trabzonspor'a gitmesi için Şenol Güneş de devrede

Oğuzhan'ın Trabzonspor'a gitmesi için Şenol Güneş de devrede

26 Aralık 2019 Perşembe - 12:35




Trabzonspor, Beşiktaş'ta beklentilerin altında kalan Oğuzhan Özyakup'a yıllık 1.5 milyon Euro teklif etti. Bu arada Oğuzhan Özyakup'un Trabzonspor'a transferi için Şenol Güneş'in de devreye girdiği iddia edildi.





Trabzonspor’da gündem Beşiktaş’la yollarını ayırmaya hazırlanan Oğuzhan Özyakup... Başkan Ahmet Nur Çebi’nin ''sana yıllık 2.4 milyon euro veremem...'' dediği Trabzonlu bir ailenin çocuğu olan Oğuzhan Özyakup'a, bordo-mavililerin teklifinin yıllık 1.5 milyon Euro olduğu bildirildi. Oğuzhan’ın, parasında indirim yaparak Beşiktaş’ta kalmaya devam etmek istediği ama son kararın Ahmet Nur Çebi’de olduğu bildirildi.

Şenol Güneş devreye girdi

Bu arada milli takımlar teknik direktörü Şenol Güneş’in de Oğuzhan’ı, Trabzonspor’ a gitmesi yönünde teşvik ettiği bildirildi.

Yedi senedir Beşiktaş'ta forma giyiyor

Oğuzhan Özyakup, yedi sezondur Beşiktaş'ta forma giyiyor. Oğuzhan Özyakup, bu sezon 16 maçta forma şansı buldu ve sadece bir asist gerçekleştirdi.


Kaynak: Fotospor

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
11
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap