SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Oğuzhan adım adım Trabzonspor'a

Oğuzhan adım adım Trabzonspor'a

11 Aralık 2019 Çarşamba - 12:28




Transferde mali anlamda açılmak istemeyen Trabzonspor'da bir numaralı gündem Oğuzhan Özyakup... Beşiktaş'tan ayrılmaya hazırlanan Oğuzhan Özyakup için beklemede olan Trabzonspor'da bu transfere Başkan Ahmet Ağaoğlu da onay verdi.





Trabzonspor transferin en sessiz takımı... Dışarıdan almak yerine alttan çıkarmayı tercih eden bordo-mavililer önlerine fırsat çıkarsa Ocak ayında oyuncu alacak. Aksi taktirde herhangi bir hamle yapmayacak. Bir süredir Beşiktaş’tan Oğuzhan Özyakup için haber bekleniyor. Son olarak Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin, ''sana 2.4 milyon Euro veremem'' dediği Oğuzhan Özyakup'un kararı bekleniyor. Eğer Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş'tan ayrılma kararı alırsa şartlarıyla ilgili görüşme yapılacak. İstanbul’dan gelecek oyuncuya karşı olmasına rağmen Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun Oğuzhan Özyakup'a ailesi Trabzonlu olduğu için izin verdiği konuşuluyor.

Trabzonspor formalı fotoğrafı ortaya çıkmıştı

Bilindiği üzere Oğuzhan Özyakup'un daha önce çocuk yaşlarda Trabzonspor formasıyla çekilmiş fotoğrafı ortaya çıkmıştı. Bu fotoğraf o dönemlerde uzun süre konuşulmuştu.

7 yıldır Beşiktaş'ta forma giyiyor

Oğuzhan Özyakup, 7 yıldır Beşiktaş forması giyiyor. 2012-2013 sezonu başında Beşiktaş'a transfer olan Oğuzhan Özyakup, bu sezon takımıyla çıktığı 14 maçta toplamda 637 dakika sahada kaldı ve sadece 1 asist gerçekleştirdi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap