SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Obi Mikel geri mi dönüyor? İşte o madde

Obi Mikel geri mi dönüyor? İşte o madde

26 Nisan 2020 Pazar - 10:04




Trabzonspor'dan ayrıldığına adeta pişman olan John Obi Mikel'in geri dönüşünü mümkün kılan madde ortaya çıktı. Nijeryalı futbolcu, Trabzonspor'un kabul etmesi durumunda yeniden bordo mavili formayı giyebilecek.





John Obi Mikel’in Nwakaeme ve Ekuban aracılığıyla Trabzonspor’a dönmek için mesaj göndermesi camiada merak konusu oldu… Obi Mikel’in sözleşmesini feshettiği için geriye dönemeyeceği iddia edilmişti. Ancak Nijeryalı oyuncunun, “fesih halinde futbolcu, ancak transfer olacağı kulübün feshin hukuki ve sportif cezai sonuçlarından müteselsilen sorumlu olduğunu kabul ettiğini belirten taahhütnameyi imzalaması halinde transfer olabilir” maddesi üzerinden yeniden geri dönebileceği iddia edildi. Çünkü Mikel’in bahsedilen taahhütnameyi imzalamadığı için Trabzonspor’un kabul etmesi durumunda yeniden bordo-mavili formayı giyebileceği iddia edildi.

'Ayrılmak ile hata yaptım' dedi

Bilindiği üzere John Obi Mikel, 2'İngiltere'de salgın oranı çok fazla. Trabzonspor'dan ayrılırken hatalı bir karar aldığımı anladım. Keşke acele etmeseydim'' açıklamasında bulunmuştu.

Sezon başında bedelsiz olarak Trabzonspor'a gelen John Obi Mikel, Süper Lig'de 19 kez bordo mavili formayı terletmişti.

Beğendim
4
Sevdim
3
Beğenmedim
2
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap