SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Obi Mikel ayrılıyor mu? Resmi açıklama geldi...

Obi Mikel ayrılıyor mu? Resmi açıklama geldi...

06 Mart 2020 Cuma - 13:54




Sezon başında Trabzonspor'un kadrosuna dahil ettiği Nijeryalı yıldız John Obi Mikel, hakkında çıkan Chelsea spekülasyonlarına ilişkin konuştu. Afrika basınında yer alan haberlerde mavi beyazlıların kendisine antrenörlük teklifi yaptığı iddia edilirken, Mikel bu söylentileri sert bir dille yalanladı.





Trabzonspor'un tecrübe abidesi ismi Obi Mikel için Afrika basınında 'Chelsea'den antrenörlük teklifi geldi' haberleri yer alırken, yıldız futbolcu bu iddiaların asılsız olduğunu dile getirdi.

Nijerya Milli Takım kaptanı John Obi Mikel ile kısa süre önce Chelsea Başkanı Roman Abromovich'in temasa geçtiği ve kendisine antrenörlük teklifi sunduğu iddia edilmişti.

Mikel, yaptığı açıklamada çıkan bu haberlerin gerçek dışı olduğunu belirtirken, Chelsea'nin geçmişten bugüne kendisinin evi gibi olduğunu ancak böyle bir görüşmenin gerçekleşmediğini aktardı.

Mikel, yaptığı açıklamada, "Dürüst olmak gerekirse bu tür hikayelerin nereden kaynaklandığını bilmiyorum. Haberlere şaşırdım çünkü ben ve kulübüm, antrenörlük işi ile ilgili Chelsea yönetimiyle toplantı yapmadık." ifadelerini kullandı.




"CHELSEA İLE TEMAS KURULURSA..."

Bordo mavili yıldız, konuşmasının devamında Chelsea'nin kendisine olası bir teklif sunması halinde memnuniyet duyacağını ancak bu haberlerin şu anlık yalan olduğunu aktarırken, "Chelsea sonsuza dek benim evim gibi olacak. Eğer bir temas kurulursa bundan memnuniyet duyarım ama şimdilik hepsi yalan söylentiler." ifadesini kullandı. .

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap