SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > O transferde ortalık karıştı! Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray...

O transferde ortalık karıştı! Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray...

08 Temmuz 2021 Perşembe - 11:48




Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Süper Lig ekiplerinden transfer bombaları ardı ardına gelmeye başladı. Süper Lig'e birçok yeni futbolcu katılırken, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor bir oyuncu için karşı karşıya geldi. Ligin dev kulüpleri Makedon futbolcu Ezgjan Alioski için girişimlerini hızlandırdırdı. İşte transfer operasyonunun detayları...





İsmi bir süredir Türk kulüpleri ile anılan Ezgjan Alioski, Leeds United ile sözleşmesini uzatmadı ve resmen serbest kaldı. Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor bu gelişme üzerine Makedon futbolcu konusunda girişimlere hemen hız verdi.

BEKLENTİSİ 2.5 MİLYON EURO

Takvim'de yer alan habere göre, Rusya'dan da talipleri olan Alioski'nin maaş beklentisi 2.5 milyon Euro. G.Saray'ın 29 yaşındaki futbolcuya 1.5 milyon Euro garanti ücret teklif ettiği öğrenildi.

FENER TEKLİF HAZIRLIĞINDA

Trabzon'un ise 1.2 milyon Euro maaş ve 300 bin Euro bonus önerdiği belirlendi. Fenerbahçe ise resmi teklifini önümüzdeki günlerde tecrübeli yıldızın menajerine iletecek.

10 GÜNE KARARINI VERECEK

Alioski'nin geleceğiyle ilgili kararını 10 gün içinde vermesi bekleniyor. 2017'de İsviçre ekibi Lugano'dan Leeds'e transfer olan Makedon yıldız 4 sezonda 171 maçta forma giydi.

ÇOK YÖNLÜ VE ÇOK İSTİKRARLI

Alioski son 4 yılda İngiltere'de 171 maça çıkarken sol bek, sol ön ve 8 numara pozisyonunda oynadı. 

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap