SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nwakaeme'nin Hatayspor maçında oynayabilecek mi?

Nwakaeme'nin Hatayspor maçında oynayabilecek mi?

13 Aralık 2021 Pazartesi - 16:29




Süper Lig'de lider bir şekilde yoluna devam eden Trabzosnpor'da Nwakaeme ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor... Antalyaspor maçının 24. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Nwakaeme'nin son durumu ne?





Yunus Emre Sel, Nwakaeme'nin sakatlığındaki son durumu aktardı. "Nwakaeme'nin kasık ve arka adelesini tuttuğu dikkat çekti. Ardından havalimanında da yine oyuncunun kasık bölgesinde ve arka adelesinde kaynaklı hafif bir yürüme sıkıntısı çektiğini gözlemledik.

Maçın ardından Abdullah Avcı, oyuncunun sakatlığının dün için netleşeceğini söylemişti ama Nwakaeme'nin kasık ve adelesinde bir ödem oluştu. Ödem oluştuğu için de MR görüntülenmesi yapılamadı.

Bugün tekrar bir MR görüntülenmesi yapılması planlanıyor tabi şişliğin inme durumuna bağlı olarak. Buradaki sonuca göre de oyuncunun durumu netlik kazanacak. Ama sağlık ekibinin oyuncuyla sürekli iletişim halinde olduğunu söyleyelim. Oyuncunun kendisini iyi hissetdiğine dair geri dönüşler yaptığını da belirtelim.




Ama eğer en ufak bir risk durumu söz konusu olurda, Hatayspor maçını kaçırma ihtimali bulunuyor. Her şey bugün çekilmesi planlanan MR'dan sonra netlik kazanacak."

Kaynak: Fotomaç





 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap