SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nwakaeme'den şampiyonluk yorumu: ''Şampiyonluk için hazırız''

Nwakaeme'den şampiyonluk yorumu: ''Şampiyonluk için hazırız''

29 Ekim 2021 Cuma - 22:29




Karadeniz derbisinde Trabzonspor, evinde Çaykur Rizespor’ a karşı 1 - 0 geriye düştüğü maçta, Dijaniny ve Nwakaeme’nin golleriyle maçı 2 - 1 kazanmasını bildi.





Bordo - Mavililerde galibiyet golünü atan Nwakaeme, “Mutluyum, tabiki bugün takımımız tebrik etmek istiyorum. Özellikle Vitor’u. Çok iyi kafa vuruşuydu. Bugün kulübede takıma katkı vermeye çalıştım. Mutluyuz” dedi.

Bordo - Mavililerin liderliği ve gelişimi ile ilgili de konuşan Nwakaeme, “Biz bir yarışın içindeyiz. bu yarışın kısa olmayacağını biliyoruz. uzun bir yarış. Her puan değerli, alacağımız her galibiyet değerli. Asla kolay olmayacak. Bu yarışa katılmak ve lider bitirmek için hazırız” dedi.

Sosyal medyadan Cumhuriyet Bayramını kutlaması ve kendisine gösterilen sevgiyle ilgili de Nwakaeme, “Türkiye ibi bir ülkede olmaktan çok mutluyum. Buraya geldiğimden beri hayatımda bir çok şey değişti. Burada olmaktan mutluyum. İnsanların kutladığı bir şey varsa, bende onlarla kutlamak istedim” diye konuştu.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap