SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nwakaeme ve Sosa'da son durumu Karadeniz açıklıyor!

Nwakaeme ve Sosa'da son durumu Karadeniz açıklıyor!

18 Haziran 2020 Perşembe - 09:45




Bordo-Mavili camianın en çok merak etiği 2 yıldızın son durumunu Karadeniz açıklıyor





Fenerbahçe derbisinde zaman zaman gözlerimizin aradığı Jose Sosa, Alanyaspor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor. Kaptan, burada oynayamazsa Ankaragücü sınavında sahada olacak. Kasığından sakatlanan ve ödemi olduğu için MR’ı bugüne alınan Nwakaeme ilk bulgulara göre 2 ya da 3 hafta yok gibi. MR beklenenden iyi çıkarsa Nijeryalı yıldız, belki de şampiyonluğumuzu ilan edebileceğimiz Galatasaray derbisinde sahada olabilir…

 23 yıl sonra Fenerbahçe’yi Kadıköy’de deviren ve adını kupada finale yazdıran Trabzonspor’da Sosa ve Nwakaeme’nin durumları can sıkıyor. Ligde ve kupada kritik haftalara girdiğimiz şu günlerde her iki yıldıza da çok ihtiyacımız var. Peki Sosa ve Nwakaeme ne zaman sahalara dönecek?

Bize gelen bilgilere göre; Jose Sosa’nın alt baldırındaki ağrıları henüz dinmedi. Sağlık ekibi kaptanı Alanyaspor deplasmanına yetiştirmek için yoğun bir tedavi programı uyguluyor. Gelen ilk bilgiler de olumlu. Ancak kaptan bu hafta da riske edilmezse Akyazı’da oynanacak Ankaragücü sınavında takımının başında olacak.

Fenerbahçe karşısında kasığından sakatlanan ve ödemi olan Anthony Nwakaeme’nin durumu ise bugün netlik kazandı. Bugün MR’ı çekilen Nijeryalı’nın ne kadar sahalardan uzak kalacağı belli oldu.

Nijeryalı yıldız için de hedef Galatasaray derbisiydi. Ancak MR, beklenenden kötü çıktı. Bu durumda Nwakaeme sezonu kapattı gibi görünüyor.

Trabzonspor’da Yusuf Sarı, Ahmet Canbaz ve Kamil Ahmet Çörekçi’nin de sakatlıkları bulunuyor

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
4
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap