SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nwakaeme ve Ekuban yedek mi kalacak? Avcı'nın planları...

Nwakaeme ve Ekuban yedek mi kalacak? Avcı'nın planları...

22 Haziran 2021 Salı - 16:43




8 + 6 yabancı kuralı Trabzonspor’un tüm planlarını bozdu… şimdiye kadar Bruno Peres, Gervinho, Hamsik ve Koita’yı transfer eden bordo-mavililerde yabancı sayısı 12’yi buldu.





Trabzonspor en az bir sol bek ve bir de santrfor almak zorunda. Eldeki yabancıların hiçbirisi gönderilmeden bu iki mevkiye de yabancı oyuncu alınabilir. 

Ancak böyle bir durumda sahadaki 8 yabancının kim olacağı, kulübede kalacak 6 yabancının kimler olacağı ciddi bir soru işaretlerine neden olacak.

Şu an için 3 yeni transfer Hamsik, Gervinho, Bruno Peres’in yanı sıra Bakasetas, Hugo, Edgar Ie, yeni sol bek ve yeni santrfor ideal 11’de yer alması tahmin ediliyor.

Böyle bir durumda yeni transfer Koita’nın yanı sıra Ekuban ve Nwakaeme’nin de yedek kalması gündeme gelecek. Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun belirttiği kiralık oyuncu konusunda Diabate ve Flavio’nun ayrılması bekleniyor. Ayrıca Trondsen ve Djaniny’nin de takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Beğendim
5
Sevdim
1
Beğenmedim
4
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap