SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nwakaeme tarihe geçti

Nwakaeme tarihe geçti

07 Mart 2022 Pazartesi - 10:43




Trabzonspor'un yıldızı Nwakaeme tarihe geçti.





Spor Toto Süper Lig’in 28’inci haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Trabzonspor, rakibinin 24 yıldır ligde evinde yenilmeme serisini bozamadı. Fırtınanın tek golünü atan Nwakaeme, Trabzonspor’un Fenerbahçe’ye karşı 100’üncü golünü atarak tarihe geçti.

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 28’inci haftasında ezeli rakipler Trabzonspor ile Fenerbahçe 131’inci kez karşılaştı. 19 hafta önce liderliği elinden aldığı rakibiyle deplasmanda 1-1 berabere kalan bordo mavililer puanını 67’ye yükseltti. Rakipler sahada 1 puanla ayrılırken bu sonuçla Trabzonspor, Fenerbahçe’nin 3 maçlık galibiyet serisini de bozdu. Süper Lig’de 12 haftadır yenilmeyen Karadeniz fırtınası, 1997 yılından beri ligde evinde yenemediği rakibinin 24 yıldır süren yenilmezlik serisini bozamadı. Bordo mavililerin derbideki tek golünü 22’nci dakikada Nijeryalı yıldız Antony Nwakaeme kaydetti. 

TRABZONSPOR TARİHİNE GEÇTİ

Andreas Cornelius’tan sonra takımında en fazla gol atan Antony Nwakaeme, dün akşam bordo mavili formayla ligdeki 10’uncu golüne imza attı. Rakip ekibin 10 kişi kaldığı karşılaşmanın 22’nci dakikadasında Abdülkadir'den aldığı pası köşe filelere gönderen Nwakaeme, Trabzonspor’un Fenerbahçe’ye karşı 100’üncü golünü atarak bordo mavili kulübün tarihine geçti. '4 büyük' olarak tanımlanan ekiplerden Galatasaray’a 3, Beşiktaş’a karşı 2 kez gol sevinci yaşayan golcü oyuncu, ligde 7 kez karşılaştığı Fenerbahçe’ye de ilk golünü attı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap