SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nwakaeme meydan savaşı! Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş…

Nwakaeme meydan savaşı! Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş…

22 Mayıs 2021 Cumartesi - 14:25




Tony Nwakaeme ile Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir ilgileniyor.





Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir, Tony Nwakaeme’yi istiyor... Nwakaeme’nin menajeri Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir’le temas kurdu.

İstanbul’un 4 takımı da Nwakaeme’nin menajerine “ilgileniyoruz” mesajı gönderdi. Hali hazırda Trabzonspor’dan 1.5 milyon euro kazanan Nwakaeme’yle en ciddi ilgilenen takımlar ise Beşiktaş ile Başakşehir oldu.

Başakşehir’in Nwakaeme için Edin Visca takasını teklif edeceği öğrenilirken, Beşiktaş’ın ise takas hatta para konusunda bir teklifi olacağı gelen bilgiler arasında. 

34’ÜNCÜ YAŞGÜNÜNÜ TRABZONSPOR’A İMZA ATIP KUTLAYACAK

Trabzonspor 10 gün sonra 34 yaşına girmeye hazırlanan Gervinho’ya kariyerinin sonunda mükemmel bir emeklilik hediyesi verdi… bu sezon 25 maçta 1952 dakika sahada kalan Fildişili oyuncu 5 gol attı 1 asist yaptı.




Parma’nın Serie A’dan düşmesinde önemli payı olan Gervinho, 5 golü 28 şutta buldu. Tüm golleri ceza sahası içinden geldi. 10 şutu isabetsiz. 8 şutu ise engellenmişti. Şutlarının 27’sini açık oyunda attı. 18’ini sağ, 9’unu sol, 1’ini ise kafayla buldu. 67 top kaptırdı. Hiç hava topu kazanamadı.

Gervinho son 5 sezonda 33 gol attı. 17 asist yaptı. Bu gollerin sadece 1’i ceza sahası dışından geldi. 17 asistinden sadece 1’ini asistle yaptı.

Bu arada Gervinho 2018 yılında, Galatasaray ile görüştükten sonra Parma’nın yolunu tutmuştu. Menajeri o dönem, “Galatasaray gerçekten çok ilgilendi. Gervinho’yu transfer etmek için her şeyi yaptılar ancak o Türkiye’ye gitmek istemedi” demişti.

Öte yandan Parma’ya dönüşünde verdiği röportajda ise Fildişili oyuncu, “Herkes emekli olup yüksek maaş almak için Çin'e gittiğimi sanıyordu. Evet maaşım yüksekti. Ama birkaç yıldır tatilde olduğumu sananlar yanılacak. Bazı sakatlık sorunlarım var. Doğru. Ancak bu sakatlıklar yüzünden Gervinho'nun bittiğini söyleyenler yanılacak” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Fotospor


Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
4
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap