SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nwakaeme ile Trabzonspor arasında son durum ortaya çıktı! Menajeri Deniz Türker açıkladı

Nwakaeme ile Trabzonspor arasında son durum ortaya çıktı! Menajeri Deniz Türker açıkladı

06 Nisan 2022 Çarşamba - 20:32




Süper Lig'de lider Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme sıkıntısı devam ediyor. Nijeryalı oyuncuyla ilgili son durumu Yeniçağ ulaştı. İşte gelişmeler...





Süper Lig'de emin adımlarla şampiyonluğa giden Trabzonspor’un Nijeryalı futbolcusu Nwakaeme’de sabır taşı çatlamaya başladı.

Bu sezon attığı gol ve artırdıkları ile başarılı bir grafik çizen Nwakaeme sözleşme yenilememek için sürekli işi yokuşa sürmeye devam ediyor. 33 yaşındaki oyuncunun üç yıllık sözleşme teklifini kabul eden bordo mavili yönetim son olarak bonus dayatmasına da evet dedi.

"KISACASI TONY'İ BEKLİYORUZ"

Menajeri Deniz Türker ise, "Sürecin uzaması hoş olmadı. Trabzonspor cephesi tüm şartları kabul etti. Sadece iş imzaya kaldı. Kısaca Tony'i bekliyoruz. Kendisini de uyardım. Formdayken, her şey yolundayken imzala. Sakatlık durumu falan olursa sıkıntı yaşarsın. Bir aksilik olmazsa bu hafta imzaların atılmasını bekliyoruz. Tony ne derse o” dedi.


CİDDİ TEKLİFLER VAR

Son iki hafta eski formundan uzak olan Nwakaeme’nin, yapılan uyarı sonrası mı bu hale geldiği ise kafalarda soru işareti yaratırken, yıldız oyuncuya başka kulüplerden de ciddi teklifler olduğu öğrenildi.

Son iki maçtan evvelki 23 müsabakada 11 gol, 10 asistle yıldızlaşan Nijeryalı yıldız adeta frene bastı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
14
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap